Dobré pivo a poctivá kuchyně

30.01.2023

Zdař bůh, 

 zdravíme všechny milovníky dobrého piva a poctivé kuchyně. Od Pátku pro Vás máme několik novinek, které si zde blíže představíme. 

Přemýšleli jsme, jak posunout chuť a kvalitu naší krkovice a nakonec jsme se rozhodli vyzkoušet nový postup přípravy a také vybrali jiné maso. Nově naši krkovici připravujeme z prémiového masa z chovů z Dánska a posléze ji marinujeme v česneku a paprice, tak, aby chuť prostoupila celou strukturu masa. Ve spojení s pomalým pečením a přípravou při nižších teplotách maso dostává opravdovou křehkost posilněnou chutí z marinování. 

Skvěle se hodí k vychlazenému pivku nebo jiným nápojům. Párování doporučujeme s Velkopopovickým Kozlem 11° nebo novou Volbou Sládků, která nám zrovna přistála na čepu. Tentokrát nám prazdroj poslal Radegast Hutná 15°, spodně kvašený polotmavý speciál. Typická hořkost Radegastu zůstává (50 IBU) a je doplněna tóny karamelu , výrazným chmelovým aroma a vysokou plností. 

Těšíme se na Vás. 

Štajgr a Team DvD. 

#karlovarskykraj #sokolov #volbasladku #plzenskyprazdroj #krkovice