Párování piva a jídla

21.09.2022

Zdař bůh, přemýšleli jsme , jak vylepšit naši stávající nabídku jídel, aby byla ještě lépe párovatelná k našemu hlavnímu výčepu. Velmi jsme si po klasických toustech oblíbili rozpékané italské pečivo, které nabízí trochu jiný zážitek, než na co jsme zvyklí. Na tento víkend od Pátku rozšiřujeme nabídku našich vždy čerstvě připravovaných Foccacia sendvičů.

 Foccacia čtyři druhy sýra (quattro formaggi), která se profilem hodí k čepovanému pivu Gambrinus nepasterizovaná 10°. 

Foccacia s pivním salámem a cibulí, která se dobře páruje s čepovaným Radegastem Ryze Hořká 12°. 

Foccacia s velmi kvalitní šunkou od kosti a čedarem, jež se dobře páruje s Velkopopovickým Kozlem 11°. 

Milovníci dobrého bůčku se mohou těšit na Sousvide bůček připravovaný na grilu s hořčicí a čerstvým & dopékaným chlebem. Přijďte na italsko/českou ochutnávku. . 

Těšíme se na Vás. .Štajgr a team Dole v Dole. 

#novinky #sokolov #pivo #narodniklenot #craft #krusnohor #permon #karlovarskykraj #italiepocesku