en-Novinky Dole v Dole

27/10/2022

Zdař bůh, babí léto je v plném proudu a my všichni si tak můžeme ještě trochu užít trochu tepla na naši letos otevřené zahrádce. . Minule jste na zkoušku ochutnávali naše nové přírůstky do menu a ohlasy z Vaší strany nebyly špatné. . Proto jsme se rozhodli zařadit nové druhy foccacia sendvičů do naší sezonní nabídky. 

Pivo z našeho výčepu, jako takové, jde velmi dobře k různorodým pokrmům z naší kuchyně a my chceme toto párování s Vámi i nadále prohlubovat. . Do odvolání se tedy můžete těšit na -> foccacia sendvič pastrami (tence krájené naložené hovězí maso se zelím), foccacia čtyři druhy sýra/quattro formagi (čedar, eidam, niva, hermelín) a foccacia pivní (pivní salám a cibule). Věříme, že si každý z Vás najde nějakou oblíbenou kombinaci. Kdo ví, třeba nás inspirujete svým výběrem k vytvoření něčeho zcela nového. . V naší stálé nabídce také najdete Sous-Vide bůček , který je připravován metodou vodní lázně, jež dodává masu tu správnou křehkost a chuť.  

Náš sokolovský Permon si pro nás připravil dýňový speciál, který budeme mít v omezeném množství pro ty, kteří touží po osvěžujícím zážitku z řemeslného piva. Do konce měsíce října si také můžeme vychutnat vcelku vyváženou, čepovanou plzeň 12° nefiltr. Můžete přijít i se džbánkem nebo Vám ji načepujeme s sebou domů v lahvi PET. Těšíme se na Vás. 

Štajgr a team DvD.